Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du blir min, så låt mig säga det:

Det finns ingen sanning i min ilska
Det finns ingen sorg i min smärta
För den jag älskar, jag kommer
Att älska hela vägen på riktig
Du gör mig så överlycklig
Så att allt annat blir så falsk
Förutom en kärlek som är riktig
Så riktig så att ingeting är så viktig.




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-18 21:36



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Den här är "Hjärtefin".. Gillas av Mig!!
Applåder KB
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS