Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag står här och du flörtar framför mig, jag undrar om vad du gör när jag är inte med dig"?


Vissa läxor, man blir bara dummare av!

Bara för att jag skämtade med en framför dig det betydde att jag flörtade? Du som håll på med läsa till socionom och hela tiden predikade för mig om samma kön och likheter mellan man o kvinna.. Nu undrar jag om en sak.. Skulle du ha tänkt så om det var en av samma kön som mig? Skulle du kallat det för flört då?
I tilläg måste jag säga,
Du såg flörten men du missade ärligheten. Jag släppte mig framför för att visa dig, med dig är jag den jag är men ändå.. Lyckades du dra dina fördomar!
Gissa vem, under senaste år har hamnat i fler famn?? Men ändå, en liten skämt eller flört målade mig svart..

Du påminner mig om SD som predikar om en Sverige som de håller på dela i bitar..
Du predikade om likheter mellan man och kvinna att vi lever i en modern tid, men ändå en skämt fick dig att dra mera gränser..




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-18 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS