Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"The average person walks by 7 psychopaths a day"


Psykopater!

Nu har jag lärt mig
Att världen är fulla av psykopater
För att förstånd uppnås
Det gäller att hitta en, på samma nivå

Ta min hand
Här bits man ingen
Psykopater, är vi ju alla
Men än, är jag på min egen nivå




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-18 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS