Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högtiden!

en gång i tiden, vi tävlade om vad som var högtiden i dygnet
nu säger jag min och jag får bara gissa din, för du lär inte
vara den eviga snackaren som du hade lovat mig..

Min högtid för dagen är nu
nu när några få timmar kvar av arbetspasset
och jag har druckit en del kaffe
som i sin tur ger lite kick i hjärnan
en hjärna som blir mer komplicerad
och känslig på en och samma gång
då dina minnen upprepas där..
och din parfym på handleden min
tar mig härifrån, fortare än vind
till vissa platser där jag vill vara
trots all smärter som kommer på köpet
ja, jag vandrar
hand i hand
med dig igen
och pennan börjar dansa
eller mobilen som börjar samsa
antingen blir vi rimmad igen
eller följer vi strömmen bara
strömmen av alla dessa känslor
som tar mig och dig
någonstans,
i mina dikter
där kärleken är
än ännu lika sant.

ja denna var min högtid..
låt mig gissa din nu..
jag gissar att din högtid är också nu
eller om någon timme framåt
då du vaknar
i någons armar
någon du lärde älska
mer än vad du någonsin älskat mig!!!
var ärlig nu, säg mig en sak
från 1 till 100
hur nära var jag din sanning???!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-19 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS