Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med eller utan kärlek

din viskande röst
uttryckte för mig
en tveksamhet
när det i själva verket
var en protest

konsekvenserna
av mitt misstag
kan bli en framtid
utan kärlek
där det gamla såret
fortfarande blöder
och rinner ut
i våra vänners
simbassänger
och bygger upp
en misstro
eller rentav hat
i något som liknar
hemlighetsfulla sekter

med kärlek
kan vi istället
riva väggar
och börja bygga
katedraler
eller moskeer
gjorda av speglar
vi kan se igenom
som elfenben
inte längre
utrotningshotade




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-19 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson