Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingarna

tvillingarnas misär var en djungel
genomskinlig för guldfisken
som simmade i samma vatten

när vattnet släpptes ut
skövlades djungeln
och guldfisken fångades med en silverhåv

tvillingarna försökte förgäves
med hjälp av sina händer
skyla sina ädlare delar

hjärtat hjärnan och blodomloppet




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-19 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson