Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neurotisk exaltering


Säg ifrån om jag är för på
Men jag tror jag gillar dig

Jag kan inte låta mig dåligt må
Genom att inte släppa ut

Det jag känner inom mig




Fri vers av subhead
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-19 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

subhead
subhead