Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att återgå till ett socialt liv


Hur man blir populär

Vad är det jag missar?
Tomheten ekar i min skalle,
av alla dessa tysta dissar

Bara var ärlig och rak,
när jag sträcker ut min hand
Denna ovisshet gör mig ett vrak




Fri vers av subhead
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-20 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

subhead
subhead