Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

körsbärsträden blommar
en känsla
att också något inom mig
knoppas

när det slår ut
vet jag inte




Fri vers av andabat
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-19 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andabat