Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/everybody must get stoned / like a rolling stone / they'll stone you when yer sent down in yer grave /


3 Stenar På En Väg

---Pojksoldater---

krälar genom långa diken
med knarkarna och freaksen
sjunger på 'sinner's prayer'
medan de skjuter pojksoldater

en skugga följer mig
jag slutar aldrig att jaga dig
diken fyllda med blod
unga män som hade mod

första gången vi sågs var jag tvungen att springa ikapp
den första dansen kostade mig en femtiolapp
och den andra kostade mig mitt hjärta
det finns nu inget kvar i min själ att stjäla

jag är bara en pojksoldat
en av många som dödat
sig själva genom att be om en dans
med hon som håller i kärlekens lans




---Kom Igen Baby---

kom igen baby stanna här
ända till solen går ner
stanna här med mig
du får allt du vill av mig
din vikt i guld
en vattensäng fylld
med champagne

kom igen baby
du kan få det bästa av det bästa
glöm denna dans
och ta en chans
du slår in mitt sinne
som om du var en tornado
är det egentligen rätt
att konstant känna sig så fel
för det är så jag känner
utan dig

jag är bara förklädd
som en normal människa
inom mig lever
ett geni, ett monster
och ett barn
jag vet inte vem jag är
men jag vet att du är min

så kom igen baby
kom närmare
så kommer vi
tillsammans



---Blont Hår På Blond Hy---

kvinna under solen utan klänning på
det är ingen poäng att fortsätta så
att stå vid det ruttna trädet och be om frukten
det är ju ingen måne som följer solen
så man får gå vidare nedför grusvägen

så jag ger dig min tid
hoppas du kommer i tid
mitt sinne är ödelagt, i ruiner
som om Cesar kom och sköt ner
dagens uppdragna gardiner

de måste ha en fin vy från var de sitter
när man är högt upp ser man endast glitter
och härnere, om du blir träffad av kärlekens lans
ja du, då har du inte en enda sista chans
bara att ge upp, be djävulen om en sista dans

så jag ger dig min tid
hoppas du kommer i tid
mitt sinne är ödelagt, i ruiner
som om Cesar kom och sköt ner
dagens uppdragna gardiner




Fri vers av dylanesque
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-12 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dylanesque
dylanesque