Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter olyckan, i mer eller mindre nyktert tillstånd. Skall en se nyktert på saken så hamnar en eller i alla fall saker, i ett eller annat tillstånd.


Lycka är en sådan märklig känsla





Litet som att av en olyckshändelse
snubbla över en trottoarkant
och istället för att ramla och slå sig
upptäcka sin förmåga att flyga.

Ja, att själen kan flyga vet en ju redan.
Men att även kroppen kan det flera
meter dessutom.

Bara för att sedan vakna upp på sjukhuset
sedan och inte minnas
något alls sedan strax efter frukost.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-12 10:39



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En frånvaro i sitt pusselbit till liv..allt har en betydelse!

Eftersom jag själv har flugit flera gånger om i flera många meter!
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP