Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondska

Ondska.

Det är en själ

Som är tryggt insvept

I evigt mörker.




Fri vers av Du vet hon Elin
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-19 22:24



Bookmark and Share


  Stay Golden
läskigt :O
2018-04-24

  H.C.B
även livet som avrullas livets gardin.
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Du vet hon Elin
Du vet hon Elin