Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den allra vackraste


Dags att locka håret och bli kysst av kameran.

Att stå framför kameran får mig att att känna mig som den allra vackraste i hela studion, alla tittar på mig med beundrande leenden .

Jag kan inte förstå att jag brukade äcklas av mig själv, men under hela tiden har jag alltid varit den vackraste.

Jag skulle inte tro på vad dem i högstadiet så till mig,

Det var dom som var fula och feta,

Inte jag.




Fri vers (Fri form) av Du vet hon Elin
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-18 12:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
alltid vackrast, alltid bäst, alltid främst
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Du vet hon Elin
Du vet hon Elin