Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek till dig

Är bortom min egen förstånd
Min kärlek till dig
Är bortom all normalitet

Du kan aldrig påstå
Att all mina tårar
Och mina känslor
Varit till förmalitet

Min kärlek till dig
Har alltid varit äkta
Denna är en sanning
Du kan aldrig nekta

Det är det som är
Bäst med sanningen
Att den kommer alltid
Med rena fakta

Jag kommer att älska dig
Hela vägen och det vet du
Jag kommer tänka på dig
Varje dag, så fort som sakta

En sådant kärlek, borde
Egentligen ha varit förbjuden
Så som du vet bättre än mig
Den har jämt varit så enkelriktad

Jag bara gav och gav
Men ändå kom ingenvart
För du har alltid bommat
Vägen, med en massa NEJ!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-20 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS