Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdagjämning

Våren och vintern
leker tafatt, vår jagar
vintern kom igen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-20 09:01



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Denna tid väl beskriven!
2015-03-21

  Anya VIP
Jaa nog är det tafatt alltid. Bra besjälning.
2015-03-20

  Gunwale VIP
Om man inte tar ställning alls, kan man se sista raden som en påhejning... Men nu vill vi ha vår, och vår blir det.
2015-03-20

    ej medlem längre
Fint sätt att beskriva i Haikuform!
2015-03-20

    ej medlem längre
Bra beskrivet Gunnel.
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP