Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


Fika hos en på fyra [haiku]

 

Bjuden på kaffe

liten fis med egen spis

gäst sörplar ljudligt




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-20 13:35



Bookmark and Share


  MieMo
Ljuvlig! Ser lillfisen vid spisen och gästs överdrivna artighet.

2015-03-22

  Magdalena Eriksson VIP
Haha du ligger i !
2015-03-21

  Lars Hedlin
Skoj;)
2015-03-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Jättekul! Känner igen från mitt barnbarn.
2015-03-20

  Magdalena Eriksson VIP
Haha fräsigt!
Ös på med ditt .... då blir det så himla kul å bra å starkt.
2015-03-20

    ej medlem längre
Fin haiku om liten bjudning..
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP