Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskrig


men det glittrar
när hon ser på mig
och det verkar som om
fåglar sjunger för oss
och gråsparvar
ljuger väl inte

och hjärtat har ett eget
medvetande

åh åh åh
det finns inget i mig
allt är så tomt
kärlekskrig
fyller våra gator

när våra hjärtan
spiller sina flörtkulor
på badrumsgolvet




Fri vers av dylanesque
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-20 13:21



Bookmark and Share


  träsnidaren
Snyggt
skiftande

Riktigt bra text.
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

dylanesque
dylanesque