Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Läser Du Fortfarande Min Poesi?"

på brunos
väggar hänger skisser
skelett
av porträtt

bukowski kliar
sig om ankeln
spottar blod
på sin senaste dikt

en blomma
äter på min orm

utanför springer nakna
smala män
i din ålder

jag
i min stinkande säng
har runkat fram ännu en dikt

men du ser nåt i mig
jag vet inte vad

för jag ser inget i mig

en barberarstol
har mer poesi
i sitt nedsuttna
läder

än jag
och min gin-skrumpna
lever

och vi lever
ändå




Fri vers (Fri form) av dylanesque
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-20 13:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag
i min stinkande säng
har runkat fram ännu en dikt

men du ser nåt i mig
jag vet inte vad

för jag ser inget i mig


det känns
du vidrör mitt hjärta
finaste poeten
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

dylanesque
dylanesque