Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vida skär

som en skatt förringad var
hennes benvita fingrar genom dimman
skar vi upp vår tidliga andakt
innan linnen som viskar om natten
sagt till makars gemen
att en sista seglats burit av..




Bunden vers (Sonett) av ringmuskelmarodören
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-20 20:48



Bookmark and Share


  swim
vacker
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

ringmuskelmarodören
ringmuskelmarodören