Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vägrar..

Jag vägrar tro det att jag har förlorat dig mot öde..
Jag vägrar av bara en anledning:
Du har alltid varit den enda jag frågade om av ödet!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-21 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS