Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkvärt 150321

När Egot ställer sig i rampljuset 

tappar Allaärlikamycketvärda sin auktoritet

för en stund står Hänsyntillandra i skuggan

och väntar på att ridån ska gå ner

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-21 22:08



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Bra formulerat!
2015-03-22

  Lars Hedlin
Bra skrivit
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP