Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är..


Mitt livs svarta hål

Du är mitt livs svarta hål
Där tiden har stått still
Ingen vet vad som händer
Bara den som är där..

Denna är våran hemlighet
Gör vad du vill med mig
Alla lagar går till din vilja
Ja döma på, hur än du vill




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-22 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS