Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör ditt bästa

EN DAG, du kommer förbli

Någons MINNE.

innan den dagen kom

Du måste göra ditt BÄSTA.




Fri vers (Fri form) av Paula Endorphine
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-22 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paula Endorphine
Paula Endorphine