Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ropa högt

Jag vill ropa

"FAN!"

Men allt jag kan säga är

"FINT"




Fri vers (Fri form) av Paula Endorphine
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-10 14:20



Bookmark and Share


    Jenny C
Spot on!
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Paula Endorphine
Paula Endorphine