Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är nöjd

Jag är nöjd
med att vara singel
men jag är också
söker efter en kärlek
som jag inte kunde
tänka mig att leva utan.




Fri vers (Fri form) av Paula Endorphine
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-26 15:53



Bookmark and Share


  Super_Robin
Känner igen mig
2015-09-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra framfört, denna dubbelhet, du fagra gudinna
2015-09-08

  Lars Hedlin
Stark och innerlig!
2015-09-06

  Elliinor
Alla vill vi nog finna kärlek <3
2015-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Paula Endorphine
Paula Endorphine