Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnader mellan "behöver" och "vill"

DUMPA inte den som

BEHÖVA dig

bara föratt du kunna FÅ

den du vill HA.




Fri vers (Fri form) av Paula Endorphine
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-22 18:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
men du bör få allt, samt alla, du vill!
2015-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Paula Endorphine
Paula Endorphine