Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är upp till dig

FÖRFLUTNA är det du måste LÄMNA

NU är det du måste GÖRA

FRAMTID är det du måste ha HOPP

kommer ditt liv KOLLAPS lr inte

det är upp till DIG vad du VÄLJER.




Fri vers (Fri form) av Paula Endorphine
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-22 18:25



Bookmark and Share


  Super_Robin
Instämmer!
2015-05-28

    ej medlem längre
Just precis så är det.
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Paula Endorphine
Paula Endorphine