Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Smaken är som baken delad. Angela Bohlin.


Kritik på en text (1265) en rick



Hade kvinnor de dussintals alla
velat få känslor att heta svalla
jobbat hade de på konditori
och vunnit karlarnas givna sympati
istället för rop på dem hörts skalla




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-04 16:39



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
hahah jo du men jävlar vad jobbigt att starta kondis varanda gång .. man vill fånga en.... man eller så.
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP