Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget måste få tid

dimman lägger sig
ner över bron
för att du ska hitta dit

de klarblåa ögonen
äter vägen
dina fotspår i sanden

berget måste få tid
att växa upp
innan du gråter ut din förtvivlan




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-22 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson