Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lång väntan

Där ligger det skira ljuset
svagt över mossans rand,
men skuggan växer i brunnen
väntar på kärlekens hand.


© georgmoller.se










Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-22 23:22



Bookmark and Share

  Kaptenlöjtnant
snyggt!
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller