Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör jag?

Vad gör man med ett hjärta utan tillstånd?
Vad gör man med en dröm utan tystnad?
Vad gör man med ett mål utan sikte?
Vad gör man med ett öde utan ansikte?
Vad gör man med massa längtan utan vilja?

Ja, vad gör jag utan dig??!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-23 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS