Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kärlek är

Kärlek är att vakna i en konstig ställning
intryckt mot väggen
med armen bortdomnad under ditt huvud
och ändå känna sig
som lyckligast i världen
bara för att det är du
som ligger där bredvid.




Fri vers av poemwriter
Läst 457 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-03-23 14:50



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
I kärlek kan man stå ut med mycket! Fint diktat om detta.
2015-04-03

  P-E-H
Så sant och väl fångat!
2015-04-02

  RitaBrunner
My type of kärlekspoesi! ;)
Mycket bra!
2015-03-27

  dubbelve
Haha så sant! Vilken charmig text.
2015-03-26

  Carina Bendix
Helt rätt. :)
2015-03-23

    Birgersdotter VIP
Fint fångat.
2015-03-23

    Lars J
Ja visst kan kärleken ibland kräva en och annan uppoffring såsom domnande armar m.m. ;-)
Bra fångad känsla.

2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

poemwriter
poemwriter