Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systrar

Kära systrar: tveka aldrig.
Det finns tillräckligt med kämpaglöd
inom varenda en av oss
för att förvandla hela jävla världen
till ett askfat.




Fri vers (Fri form) av poemwriter
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-08 13:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är väl det feministerna vill: gasa alla män i koncentrationsläger.

2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

poemwriter
poemwriter