Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt röda piller

Du var mitt röda piller
i en värld som hjärntvättat mig
till att tro att jag behövde
vara någon annan
än jag är.

Du lät mig rulla fram
likt vågorna mot stranden
och omsluta dig
dränka dig
med mina fel och brister
men ändå sa du inget annat
än att jag svalkade din hud.

Du påminde mig konstant
om att den viktigaste i livet
är en själv
så när du och jag blev vi
lät du mig ändå vara jag.




Fri vers (Prosapoesi) av poemwriter
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-25 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemwriter
poemwriter