Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


Virvlar ut [haiku]

 

Kärlekens snålblåst

när himlastormen stillnat 

sårhjärta sig låst




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-03-23 16:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodig och fin haiku!
2015-03-24

  Lars Hedlin
Skirt och starkt samtidigt!
2015-03-24

  Marianne Räf
En både vacker och - i mitt tycke -
tragisk haiku. Slog an en sträng i
hjärta och själ! Tycker om, iaf !
2015-03-24

  i af apa
skört &
fint...
2015-03-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Haiku som berättar om sårbarhet i kärlek. Mycket bra!
2015-03-23

  Magdalena Eriksson VIP
Vinden varm önskar
sagan trä sina händer
når fram i molnen

tack för dina haikusar jag blir så smittad tack för smittan
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP