Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärlig o Snäll!

Lägg ärlighet på minnet
För jag var mer än dig
Du hade bollat tanken länge
Innan du klippte bandet

Var inte det våran löfte
Att säga till när vi skulle
Börja känna annorlunda
Än kärleken vi var van med?

Låt oss säga att du har varit
Otrogen ganska länge
Annars tar man inte sådant
Beslut på bara timmar

Ja jag var mer ärlig än dig
Så låt mig dra en sånt slutsats
Jag var både snäll o ärlig
Efter bägge våran efternamn!

Ja, snäll o ärlig
Jag var båda två
Även om du förnekar det
Men än ännu är jag.. mot dig!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-24 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS