Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek som du vill!

Hur vet jag om något är bra? Om jag är bra? Eller om jag är bra i andras ögon? Eller mina egna?
Vad ska alla andra tycka? Och vad betyder det dom tycker? För mig? Och för andra?






Jag är inte dom
Dom är inte jag

Jag undrar vad dom tänker om mig för jag tänker ju om dom

Filip går med stora kliv och stor bröstkorg förbi till något som är viktigt
En skugga en vindpust
en droppe i vattenpölen utanför institutionen

Den stora byggnaden som innehåller egoister
Kanske är jag en av alla egoister som lider

Konstnär/Konstig

Ditt konstnärliga ego

Ögon försvinner i tanken om sig själv i ett oändligt universum

I en mening att försöka rädda världen från allt hat






Fri vers av amandasofie
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-25 20:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
helt bra

lek som du vill!
2016-08-04

    ej medlem längre
Existentiella frågeställningar med antropologi som bas. Och så känner jag med.

Thanx ...
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

amandasofie
amandasofie