Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon.

hon är den som jag var
hon är den som jag är
hon är som en himmel
hon är solljus och skugga samtidigt
hon är regnmoln och regnbåge
båda lika vackra
hon är nummer 3
och jag är nummer 124

vi är på samma himmel
hon & jag

jag är några steg på väg längre än henne
men det känns som att hon är bredvid mig ändå




Fri vers (Fri form) av amandasofie
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-20 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandasofie
amandasofie