Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den som inga drömmar har

En dag
Har vi inga drömmar kvar

& då slipper vi bli besvikna




Men till dess drömmer jag om dig




Fri vers av amandasofie
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-01 17:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En pessimist löper mindre risk att bli besviken än en optimist.
2020-03-01
  > Nästa text
< Föregående

amandasofie
amandasofie