Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// //////////


TEXT 509 PÅ GÅNG. Ba+ (edition) Bauer 2015325.UU etc. /////

509 << L9 (Lix) vid behov. >> är en (1) [formell] komplettering. 
{ [Lix] inte (not) [ac… nicht] { } } – förstås = fs (FS) und so (u… U) weit- er.
////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// 
////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// ////////// 
är ”extra” (ea) info.
Term- en ”extra” är (nu) [formellt] reserverad.  
[formell] < > [formellt] </
\b… före: långpaus.
/b… före: långpaus.  
Logik… enligt farbrorn. 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-25 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed