Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spåren

jorden reser sig upp
för att undvika berget
som reser sig upp
för att undvika vulkanen
som vill utplåna alla spår

jorden lägger sig i min hand
och ber om den andra

för att spåren är värda att bevaras




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-25 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson