Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällens lilla tänkvärda 150325

Fastna inte i tanken

huruvida det är genomförbart eller inte

utan våga prova Dig fram

livet är till för att levas

sen finns en ju en möjlighet

att Du kan lyckas

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-25 20:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2015-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP