Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Det bästa sättet att spara tid,
är att använda den..




Fri vers av anebod7
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-26 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anebod7
anebod7