Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonens lilla pepp 150326

Bli inte besviken

om människor runtom Dig

inte ser Din ansträngning 

utan sträck på Dig

och ge Dig själv en eloge

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-26 07:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra insikt!
2015-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP