Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är hungrig å djävlig, nu, igen!


-Känner DU henne?



Skrivblocken avverkas,
på Gång, efter varann !
Redan skrivet aktas, --
- som det ur pennan rann!

Tänk om, nånn kan vilja
ändra i Urkunden ! ---
Sammanhangen skilja -
- för å nöja Kunden !

Han vill, ju, HON är bäst, -
- å INTE - en annan!
Så, liknar hon -- en häst, - -
- å han slår sig för pannan !

-Du tillfredsställde mig, -
alla år!, han säjer.
-Denna Gång, - 'kom' du EJ!
-Det var Andra Grejer !

-Du sa du älskar mig, -
- precis som den jag är !
-Minns, hur jag kysste dig?
FÖRSTOD, då, jag var kär !

-Är det, möjligen, SÅ --
DU är min BÄSTE Man?
-Ja, du å jag, - vi två --
'går' alltid, hand i hand!

*
Har sett att många män --
gett sig Hän i henne!! - - - -
Men, vad skall hända, sen??
Har hon kvinno-vänner?!

Inte nånn JAG känner !





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-26 20:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att skriva av sej så här...
2015-03-27

  ULJO
du producerar i hög fart och det gör är bra, riktigt bra
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf