Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppdans

Se läppar som dansar i mörkret
Långt bortom näckens sten
Se strålarna gäcka dess ungdom
Släckta av skymningens ven




© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-26 22:45



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller