Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAN är Där Ni satte honom på korset…

 

Med vetskapen om att "osynliga händer"

Jag lämnar och jag letar efter

Närhet,

gränser och oändligt

högre gudomlig

eller vars andra varelser

Gud söker dig

Jag klargöra

argument: ¨

orsak-verkan

Big-bang kunna göra

av något inklusive livet

existerar gudomliga jag

 Gud du inte något abstrakt,

 Svårt att uppnå.

Du lever, personlig närvaro

 (medmänniskor Far, mor, son, dotter, och den Helige Ande)

Du är mannen som kan samverka.

Tvinga mig inte att tro på

  I en Gud.

att övertyga med våld

är en Gud som älskar mig.

Inte en diktator.

Gud lovar mig

Sanningen som gör mig fri

Jämna mig själv.

 Om Gud verkar en diktator,

 något inte står rätt,

  Eller till mig eller honom.

 Snarare för mig,

Eftersom jag är mer benägen att missförstå kärlek.

Var är Gud när olyckan händer?

Gud identifieras med oss.

 Det har visats världen.

Det visar hans kärlek till människan,

 eftersom vi inte fick treva sökningen

 Men kom för att träffa oss.

Det har påpekats för oss, och människan.

Detta är vad som karaktäriserar kristendom

 Gud är gjord mannen, som jag,

Som mig och alltid gör mig leva som honom.

För dem som frågar, men var är Gud?

 När olyckan inträffar!

 

Mitt svar är enkelt

Där vi satte den på korset…

 

Människor att få perfektion och evighet.

 

Även om vi ibland förvirring

 på att förstå och nätverkande med honom,

 Hans existens definierar vår väg i livet.

 Utan Gud,

 Det förblir låst i en cirkel "kall tight"

 Om Gud inte finns,

 Jag förlorade allt, inklusive hopp och perfektion.

 Därför utan Gud är människan ingenting,

som kommer från ingenting

Och leda till ingenstans.

 Men vi hoppas att han finns.

E garanti

av vår icke-försvinnande,

den intighet som vi kom;

© Jeflea Norma Diana.

Fredag 08:362015-03-27




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-27 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP