Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro min oro över natten

ro
min oro
över
den nära
natten

vatten stilla
urblekt intakt
vakande dimma
oh korpar

flyter dagen
omkring
i helande natten?
gråter dagg min själ
till ro
Oh låt min oro
strypas omkring

där utanför gränsen
nedanför ordet
om natten
tar natten mig
om natten tar mig
tar natten
mig




Fri vers av rävtassen
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-27 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rävtassen
rävtassen