Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När Informationen inte stämmer.


Behöver förstå !



Ögonen i yra, speglar
kroppens kontradiktion;
andens upplevelse av
besjälat kött ...

Våren som kommer
kramar, redan,
strupen i en
blå gäspning.

Är det inte märkligt,
när den konkreta
Verkligheten inte
tycks stämma?!

Saknar jag respekt
för en Överhet,
som är byggd på
lögner & svek?

VEM var min
evige överman?
Jag fann en väg --
ut ur Villospåret.

Nu, står jag, här,
på barrikaden --
å tittar in i
fjärran tid ...

Min Konsumtion
av materia, o.a.,
leder mig till - -
Kärlekens Tribun !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-28 11:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vetgirig måste man vara, annars får man aldrig reda på något...bra skrivet...
2015-03-31

  ULJO
Kanonbra skrivet vännen
2015-03-28

  KattenKin VIP
Andra versen är suverän, fast alla är bra. Känner igen mig, saknar också respekt för den sk. överheten. Kände bara att jag ville göra ett tillägg till för platt kommentar. En text som helt klart är värd mer!
2015-03-28

  KattenKin VIP
Gillar detta, tänkvärt och bra skrivet!
2015-03-28

  Marita Ohlquist VIP
Informationen skall stämma, annars blir det inte lätt att leva.
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf