Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnbarn, 9 år, kom från träslöjden. Senryu


Den skapande människan

Himlen sa flickan
klistrad, svartgul pappersbit
rund, vit trämåne




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-28 13:37



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra fångat
2015-03-30

  Anya VIP
Härlig gåva tänker jag.
2015-03-28

    Birgersdotter VIP
Lycka att få...
2015-03-28

    ej medlem längre
Underbara barn. Vad fint!
2015-03-28

  Marita Ohlquist VIP
Älskade ungar!
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP